Home » Ryhmät & kokoontumisajat » Tarpojat 12-15v

Tarpojat 12-15v

Tarpojaosastoa johtaa luotsi. Tarpojaluotsin kautta voi tiedustella vapaita paikkoja toimiryhmissämme. Yhteystiedot löytyvät täältä: www.käppäräpartio.fi/yhteystiedot

Orava

johtajat: Valtteri Kangasmaa
kokoontumisaika: maanantai

Kärppä

johtajat: Anette Rönkä
kokoontumisaika: tiistai klo. 18.00 – 19.30
donitsi

Tarpojat malomassa omatekemällään donitsilautalla

Tarpojat toimivat viikoittain kokoontuvissa vartioissa, tytöt ja pojat omissaan. Kokoustilana toimii lippukuntamme kolo osoitteessa Liinaharjantie 84 A. Tarpojille olennaista on tekeminen ja retkellä olo. Tarpojat pääsevät osallistumaan myös ulkomaanleireille.

Seuraavat lomakkeet palautetaan lähijohtajalle liittyessa toimintaryhmään

Jäsenkortti.pdf

Oma johtaja kuljettaa lomakkeen jäsenrekisterinhoitajalle joka lisää uuden jäsenen jäsenrekisteriin. Vasta kun uusi partiolainen on jäsenrekisterissä, voi hän osallistua lippukunnan yhteisiin, piirin tai keskusjärjestön tapahtumiin.

Uuden partiolaisen Käpynen.pdf

Uuden partiolaisen Käpynen on erikoispainos lippukuntalehti Käpysestä, joka on tarkoitettu jaettavaksi kaikille uusille partiolaisille. Lehteen on kerätty tarpeellista tietoa lippukunnasta, toiminnasta, varusteista ja muista käytännön asioista.

Kysely koteihin.pdf

Kysely koteihin -lomake löytyy myös Uusien partiolaisten Käpysen takakannesta. Tämä lomake tulee palauttaa jäsenkortin yhteydessä omalle lähijohtajalleen.

Huivi- ja merkkiohje.pdf

Lippukunta ketää uusilta jäseniltä huivi- ja merkkimaksun kattamaan partiopolun aikana vastaan tulevia huivi- ja merkkikustannuksia.

Lippukunnan puku- ja merkkiopas.pdf

Lippukunnan tuottamasta puku- ja merkkioppaasta löydät tarkemmat pukeutumisvinkit partiotilaisuuksiin ja juhliin. Humioithan että partiopaita ei sisälly huivi- ja merkkirahaan vaan se tulee jokaisen itse hankkia.

09/04/2011