Home » Ryhmät & kokoontumisajat » Sudenpennut 7-9v

Sudenpennut 7-9v

Sudenpentuosastoa johtaa luotsi. Sudenpentuluotsin kautta voi tiedustella vapaita paikkoja toimintaryhmissämme. Yhteystiedot löytyvät täältä: www.käppäräpartio.fi/yhteystiedot

Peurat

johtajat: Timo Virtanen
kokoontumisaika: maanantai klo. 18.00-19.15
kokoontumispaikka: kolo

Kuutit

johtajat: Jenna Hakala
kokoontumisaika: keskiviikko klo. 18.00-19.15
kokoontumispaikka: kolo

Pöllöt

johtajat: Jani Söderlund
kokoontumisaika: torstai klo. 18.00-19.15
kokoontumispaikka: kolo
nallekarhu teltta

Partioleirin tunnelmaa

Sudenpenturyhmää kutsutaan laumaksi. Laumaa johtaa tehtävään koulutettu aikuinen, eli akela. Viikoittaisissa laumailloissa lauma oppii juttuja, joita ei koulussa opeteta. Leikit, seikkailut ja tarinat ovat sudenpentutoiminnassa tärkeitä. Lisäksi sudenpennut tapaavat toisiaan retkillä ja muissa partiotapahtumissa.

Seuraavat lomakkeet palautetaan lähijohtajalle liittyessa toimintaryhmään

Jäsenkortti.pdf

Oma johtaja kuljettaa lomakkeen jäsenrekisterinhoitajalle joka lisää uuden jäsenen jäsenrekisteriin. Vasta kun uusi partiolainen on jäsenrekisterissä, voi hän osallistua lippukunnan yhteisiin, piirin tai keskusjärjestön tapahtumiin.

Uuden partiolaisen Käpynen.pdf

Uuden partiolaisen Käpynen on erikoispainos lippukuntalehti Käpysestä, joka on tarkoitettu jaettavaksi kaikille uusille partiolaisille. Lehteen on kerätty tarpeellista tietoa lippukunnasta, toiminnasta, varusteista ja muista käytännön asioista.

Kysely koteihin.pdf

Kysely koteihin -lomake löytyy myös Uusien partiolaisten Käpysen takakannesta. Tämä lomake tulee palauttaa jäsenkortin yhteydessä omalle lähijohtajalleen.

Huivi- ja merkkiohje.pdf

Lippukunta ketää uusilta jäseniltä huivi- ja merkkimaksun kattamaan partiopolun aikana vastaan tulevia huivi- ja merkkikustannuksia.

Lippukunnan puku- ja merkkiopas.pdf

Lippukunnan tuottamasta puku- ja merkkioppaasta löydät tarkemmat pukeutumisvinkit partiotilaisuuksiin ja juhliin. Humioithan että partiopaita ei sisälly huivi- ja merkkirahaan vaan se tulee jokaisen itse hankkia.

09/04/2011