Home » Ryhmät & kokoontumisajat » Seikkailijat 10-12v

Seikkailijat 10-12v

Seikkailijaosastoa johtaa luotsi. Seikkailijaluotsin kautta voi tiedustella vapaita paikkoja toimiryhmissämme. Yhteystiedot löytyvät täältä: www.käppäräpartio.fi/yhteystiedot

Karhu

johtajat: Henni Pudas
kokoontumisaika: tiistai
kokoontumispaikka: Lippukunnan kolo

Ahma

johtajat: Milla Luoma
Rosa Tervamäki
kokoontumisaika: torstai klo. 18.00-19.30
kokoontumispaikka: Lippukunnan kolo
melontaa isokarissa

Melonta kuuluu osana lippukuntamme toimintaa

Seikkailijoiden ryhmää kutsutaan joukkueeksi. Seikkailijajoukkuetta johtaa tehtävään koulutettu aikuinen, sampo. Seikkailijajoukkueessa on yksi tai useampi vartio mitä Sampo ohjaa. Kukin seikkailija saa vuorollaan opetella johtamista, eli toimia vartionjohtajana vartiossaan. Seikkailijat opettelevat partion perustaitoja ja retkeilevät paljon.

Seuraavat lomakkeet palautetaan lähijohtajalle liittyessa toimintaryhmään

Jäsenkortti.pdf

Oma johtaja kuljettaa lomakkeen jäsenrekisterinhoitajalle joka lisää uuden jäsenen jäsenrekisteriin. Vasta kun uusi partiolainen on jäsenrekisterissä, voi hän osallistua lippukunnan yhteisiin, piirin tai keskusjärjestön tapahtumiin.

Uuden partiolaisen Käpynen.pdf

Uuden partiolaisen Käpynen on erikoispainos lippukuntalehti Käpysestä, joka on tarkoitettu jaettavaksi kaikille uusille partiolaisille. Lehteen on kerätty tarpeellista tietoa lippukunnasta, toiminnasta, varusteista ja muista käytännön asioista.

Kysely koteihin.pdf

Kysely koteihin -lomake löytyy myös Uusien partiolaisten Käpysen takakannesta. Tämä lomake tulee palauttaa jäsenkortin yhteydessä omalle lähijohtajalleen.

Huivi- ja merkkiohje.pdf

Lippukunta ketää uusilta jäseniltä huivi- ja merkkimaksun kattamaan partiopolun aikana vastaan tulevia huivi- ja merkkikustannuksia.

Lippukunnan puku- ja merkkiopas.pdf

Lippukunnan tuottamasta puku- ja merkkioppaasta löydät tarkemmat pukeutumisvinkit partiotilaisuuksiin ja juhliin. Humioithan että partiopaita ei sisälly huivi- ja merkkirahaan vaan se tulee jokaisen itse hankkia.

09/04/2011