Home » Ryhmät & kokoontumisajat » Samoajat ja vaeltajat

Samoajat ja vaeltajat

Samoajat, 15-17 -vuotiaat

Samoajat jakaantuvat vartioihin. Vartiot kokoontuvat viikoittain. Samoajien ohjelmaan kuuluu olennaisena osana ryhmänohjaajakoulutus ja johtamisharjoittelu. Samoajat toimivat oman ohjelmansa ohessa tarpojien vartionjohtajina.

Vaeltajat, 18-22 -vuotiaat

Vaeltajaryhmä, vartio, on yhteisryhmä, jossa on 3-5 vaeltajaa. Vaeltajavartion vartionjohtajana toimii samaan ikäkauteen kuuluva vaeltaja. Vaeltajat toteuttavat ja ideoivat ryhmissään huimia hankkeita sekä projekteja. Vaeltajat ovat edelläkävijöitä.

lola ja scout 430

Saimaalle suunniteltu partioristeilijä kohtaa Scout 430 jollan

Seuraavat lomakkeet palautetaan lähijohtajalle liittyessa toimintaryhmään

Jäsenkortti.pdf

Oma johtaja kuljettaa lomakkeen jäsenrekisterinhoitajalle joka lisää uuden jäsenen jäsenrekisteriin. Vasta kun uusi partiolainen on jäsenrekisterissä, voi hän osallistua lippukunnan yhteisiin, piirin tai keskusjärjestön tapahtumiin.

Uuden partiolaisen Käpynen.pdf

Uuden partiolaisen Käpynen on erikoispainos lippukuntalehti Käpysestä, joka on tarkoitettu jaettavaksi kaikille uusille partiolaisille. Lehteen on kerätty tarpeellista tietoa lippukunnasta, toiminnasta, varusteista ja muista käytännön asioista.

Kysely koteihin.pdf

Kysely koteihin -lomake löytyy myös Uusien partiolaisten Käpysen takakannesta. Tämä lomake tulee palauttaa jäsenkortin yhteydessä omalle lähijohtajalleen.

Huivi- ja merkkiohje.pdf

Lippukunta ketää uusilta jäseniltä huivi- ja merkkimaksun kattamaan partiopolun aikana vastaan tulevia huivi- ja merkkikustannuksia.

Lippukunnan puku- ja merkkiopas.pdf

Lippukunnan tuottamasta puku- ja merkkioppaasta löydät tarkemmat pukeutumisvinkit partiotilaisuuksiin ja juhliin. Humioithan että partiopaita ei sisälly huivi- ja merkkirahaan vaan se tulee jokaisen itse hankkia.

09/04/2011