Home » Ryhmät & kokoontumisajat » Isä- ja äitivartio

Isä- ja äitivartio

Käppäräpartio ry on järjestänyt partiotoimintaa länsi-Porissa vuodesta 1978 lähtien. Toiminnassamme mukana olleet sadat johtajat ovat suunnitelleet ja toteuttaneet kokouksia, kisoja, retkiä ja leirejä tuhansille nuorille partiolaisille. Voidaksemme tarjota jatkossakin laadukasta partiotoimintaa, tarvitsemme vanhempien apua. Emme oleta, että vanhemmat alkaisivat järjestää toimintaa tai tapahtumia meidän puolestamme. Näkyvän toiminnan lisäksi lippukunnassa jonkun pitää huolehtia kalustostamme, kiinteistöistämme, retkien kuljetuksista, ruokahuollosta tapahtumissa, pitää retkipaikkamme siistinä ja toimintakunnossa.

Toivomme, että antaisitte vuodessa muutaman tunnin tai päivän ajastanne näiden tukitoimintojen hoitamiseen.

partioveneitä leirillä

Partiossa tarvitsemme aikuisten apua moniin eri tehtäviin

Partiotoiminta perustuu Käppäräpartiossa täysin vapaaehtoistyöhön, kukaan johtajistamme ei saa rahallista korvausta tekemästään arvokkaasta työstä lasten ja nuorten hyväksi. Hyvää mieltä, uusia ystäviä ja upeita kokemuksia saa toisaalta senkin edestä. Järjestetään yhdessä niitä ikimuistoisia hetkiä ja elämyksiä, jotka luovat pohjan koko elämän mittaiselle seikkailulle!

Me Käppäräpartiossa otamme ilo mielin vastaan kaiken avun mitä vanhempina ja aikuisina voitte meille antaa. Ilmoittautua auttamaan yleisissä asioissa voit suoraan lippukunnanjohtajalle, meripartioon liittyen meripartiojohtajalle, kiinteistöpuolen asioissa kiinteistöpäällikölle. Tarkemmat yhteystiedot löytyvät yhteystiedot -välilehdeltä.

09/04/2011