Home » Ryhmät & kokoontumisajat » Aikuiset 22+

Aikuiset 22+

Aikuinen partiossa tarkoittaa 22 vuotta täyttänyttä. Alle 22-vuotiaat ovat vaeltajaikäisiä ja tätä nuorempia kuuluen partiojärjestelmän viiteen ikäkauteen. Partiossa aikuiset ovat mahdollistajan tärkeässä roolissa. Aikuinen tukee lapsen ja nuoren kasvua, osallistumista ja vaikuttamismahdollisuuksia. Aikuinen toimii partiossa lapsen tai nuoren oheiskasvattajana. Varsinkin nuoremmissa ikäkausissa aikuista tarvitaan läsnä jokaisessa kokoontumisessa. Aikuisen tehtävä onkin varmistaa turvallinen toiminta ja partiomenetelmän toteuttaminen. Vanhemmissa ikäkausissa aikuinen toimii enemmän isosiskon, -veljen tai vanhemman ystävän tavoin.

timo s/y olivialla

Partiossa aikuinenkin saa huimia kokemuksia!

Partio tarjoaa aikuiselle paljon kokemuksia ja elämyksiä, mitä muualla ei voisi kuvitella saavansakaan. Ikinä ei ole liian vanha partiolaiseksi. Lippukuntamme etsii ja rekrytoi koko ajan aikuisia mahdollistajia mukaan huippuun toimintaamme. Myös sinä olet tervetullut joukkoomme!

Seuraavat lomakkeet palautetaan lähijohtajalle liittyessa toimintaryhmään

Jäsenkortti.pdf

Oma johtaja kuljettaa lomakkeen jäsenrekisterinhoitajalle joka lisää uuden jäsenen jäsenrekisteriin. Vasta kun uusi partiolainen on jäsenrekisterissä, voi hän osallistua lippukunnan yhteisiin, piirin tai keskusjärjestön tapahtumiin.

Uuden partiolaisen Käpynen.pdf

Uuden partiolaisen Käpynen on erikoispainos lippukuntalehti Käpysestä, joka on tarkoitettu jaettavaksi kaikille uusille partiolaisille. Lehteen on kerätty tarpeellista tietoa lippukunnasta, toiminnasta, varusteista ja muista käytännön asioista.

Kysely koteihin.pdf

Kysely koteihin -lomake löytyy myös Uusien partiolaisten Käpysen takakannesta. Tämä lomake tulee palauttaa jäsenkortin yhteydessä omalle lähijohtajalleen.

Huivi- ja merkkiohje.pdf

Lippukunta ketää uusilta jäseniltä huivi- ja merkkimaksun kattamaan partiopolun aikana vastaan tulevia huivi- ja merkkikustannuksia.

Lippukunnan puku- ja merkkiopas.pdf

Lippukunnan tuottamasta puku- ja merkkioppaasta löydät tarkemmat pukeutumisvinkit partiotilaisuuksiin ja juhliin. Humioithan että partiopaita ei sisälly huivi- ja merkkirahaan vaan se tulee jokaisen itse hankkia.

09/04/2011